โลโก้บริษัท Fastwork Technologies

Fastwork Technologies

Information Technology

Founded in 2015 by a group of engineers and entrepreneurs from Silicon Valley and New York, Fastwork is one of the largest professional freelancing platforms in Southeast Asia by number of users and projects completed.

Fastwork started with a mission to improve the business and employment economies in Southeast Asia, by making it simple, quick, and cost-effective for all types of businesses to find and hire freelancers to accelerate their growth.

More than 700,000 businesses across Southeast Asia use Fastwork for its 90 services ranging from graphic design, online & influencer marketing, data entry, to web & app development.

Fastwork also helps freelancers collect payments, promote their services, manage their orders, exchange files and communicate with their clients anywhere, anytime.

Join our rocket ship at : https://fastwork.co/careers 

Sign up for free at : https://fastwork.co 

Contact

Emporium Tower 622 Floor 24, Suite 1-3 & 8 Sukhumvit Rd, Khlong Toei, Bangkok 10110

Hear from Our Team

CK

CEO

ที่ Fastwork เราไม่มี Hierarchy ให้อิสระในการเสนอไอเดียกับพนักงานในทุก ๆ ระดับ เพราะเราเชื่อว่า ‘The best ideas win’ ทุก ๆ ไอเดียมีความหมาย เรารับความคิดเห็นของทุกคนและพร้อมที่จะเรียนรู้ไปด้วยกัน

Natt

Dev / QA Manager

เป็นที่ทำงานที่ไม่มีบรรยากาศแบบ Deadline-Driven ค่อนข้างเปิดกว้างในการตั้งคำถาม ออกความเห็นหรือไอเดียที่นำไปสู่การสร้าง Features ที่ตอบโจทย์ Painpoint ลูกค้าจริง ๆ เห็น Value ของงานที่กำลังจะ Deliver ออกไปได้อย่างชัดเจน

New

Head of Product

พนักงานทุกคนสามารถมีส่วนร่วมในการแสดงความคิดเห็น ที่นำไปสู่การเปลี่ยนแปลงในหลาย ๆ ด้าน เรายึดถือ Culture เรื่องของ Customer Centric เป็นหลัก ทำให้พนักงานทุกคนได้ใกล้ชิดกับลูกค้า ได้รับรู้ถึงปัญหาของลูกค้าและโอกาสในการนำมาต่อยอดการทำงานอยู่เสมอ

Oil

Head of B2B

ทีม B2B เราให้ความสำคัญกับการ Review คุณภาพงานและ คัดสรร Freelancers / Suppliers ที่จะมาให้บริการกลุ่มลูกค้าองค์กร การทำงานเราจะเน้นการเสนอความคิดเห็น แชร์ประสบการณ์ และพร้อมปรับเปลี่ยนให้เข้ากับกลุ่มลูกค้าเสมอ

Fastwork Technologies jobs

0 results